Over ons

Brandwerend Totaal is uw specialist in bouwkundige brandpreventie van bestaande bouw. We helpen niet alleen met het beperken van brandontwikkeling, maar ook met het beperken van het ontstaan van brand. Als het gaat om brandveiligheid is het beter te voorkomen dan te genezen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Servicegericht

We bieden u een breed aanbod van brandwerende en -vertragende producten en diensten: van Advies tot Montage en Onderhoud. Wat we ook voor u mogen betekenen, persoonlijk contact en meedenken staan daarbij altijd centraal. We doen ons niet anders voor dan we zijn,houden niet van mooie praatjes, maar zijn meer te omschrijven als no-nonsense. Onze klanten zeggen dat onze servicegerichtheid kenmerkend voor ons is en daar zijn we trots op. Want we weten dat veel bedrijven het zeggen, maar weinigen het ook daadwerkelijk zijn.

Eerlijk

We zijn onderdeel van Bouwbedrijf van der Pol. Een gerenommeerd bedrijf met 25 jaar ervaring in de bouw en gespecialiseerd in het brandvertragend compartimenteren van gebouwen en het realiseren van brandvertragende afdichtingen en doorvoeringen.

Wij maken uw gebouwen optimaal brandwerend en zorgen dat deze (meer dan) voldoen aan wet- en regelgeving

Hierbij gaan we altijd voor het beste advies. Het beste advies voor ú, want daar hebben zowel u als wij het meeste baat bij. Daarom kunt u van ons altijd een eerlijk advies verwachten waarbij we kijken waar we de kosten kunnen minimaliseren en tegelijkertijd ook voldoen aan de huidige brandveiligheidseisen.

Professioneel

Omdat ieder gebouw anders is, zijn ook de technische bouwvoorschriften voor brandveiligheid in ieder gebouw anders. Ieder gebouw vraagt om maatwerk. Daarom bekijken we iedere situatie apart en geven altijd een advies op maat.

Uiteraard kijken we altijd hoe we u kunnen helpen om aan de voorschriften voor brandveiligheid te voldoen die in het Bouwbesluit zijn beschreven. Maar we kijken verder, want de regels uit het Bouwbesluit geven alleen de minimale eisen aan en daar nemen wij en de brandweer niet altijd genoegen mee. Tevens houden we ook altijd rekening met toekomstige eisen, want de ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van brandveiligheid staan niet stil. Precies wat u van een professionele partner mag verwachten.

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in het pand van ons zusterbedrijf Bouwbedrijf Van der Pol aan de Valkenierstraat 25 in Ridderkerk (industrieterrein Donkersloot-Noord). Ons werkgebied richt zich vooral op het Rijnmond-gebied o.a.:
– Rotterdam
– Dordrecht
– Hendrik-Ido-Ambacht
– Zwijndrecht
– Rhoon
– Poortugaal
– Barendrecht
– Papendrecht
– Alblasserdam
Etcetera

Brandklep installerenWaarom Brandwerend Totaal?
S.E.P.: Servicegericht, Eerlijk, Professioneel
Gecertificeerde producten
Totaalpakket
1 jaar garantie op doorvoeringen
Uw specialist voor bestaande bouw

Navigation

Social Media