Montage

Naast advies verzorgen we ook de montage en installatie van de brandwerende voorzieningen. Alle brandpreventieve bouwwerkzaamheden voeren wij uit in overleg met u en stemmen deze zoveel mogelijk af op uw planning. Als vanzelfsprekend gebeuren alle werkzaamheden volgens de geldende normen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit en door vakbekwame monteurs.

Logboek

Van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en aangebrachte brandwerende voorzieningen verzorgen we voor u een logboek. Deze kunt u overleggen aan instanties als zij hier om vragen. In dit logboek staat een overzicht van de brandwerende maatregelen met de bijbehorende WBDBO (Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag). Dit overzicht voorzien we altijd van foto’s ter bewijsvoering maar ook omdat brandwerende voorzieningen vaak op slecht begaanbare plaatsen zitten zoals boven een plafond.

Garantie

U krijgt bij ons standaard een jaar garantie op de aangebrachte brandwerende doorvoeringen. Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u een garantieverklaring. Indien u dit wenst kunnen wij de doorvoeringen jaarlijks controleren. Hiervoor stellen wij graag een onderhoudscontract op maat voor u op. Met een onderhoudscontract verlengt u ieder jaar automatisch de garantie van uw doorvoeringen.
Brandklep installerenWaarom Brandwerend Totaal?
S.E.P.: Servicegericht, Eerlijk, Professioneel
Gecertificeerde producten
Totaalpakket
1 jaar garantie op doorvoeringen
Uw specialist voor bestaande bouw

Navigation

Social Media