Advies

Heeft u twijfels over de brandveiligheid van uw gebouw(en)? Of heeft u een brief ontvangen van de brandweer omdat uw gebouw niet voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften? We helpen u graag met de te nemen maatregelen om uw gebouw optimaal brandveilig te maken.

Bouwbesluit

Uw gebouw dient te voldoen aan het Bouwbesluit. Het Bouwbesluit geldt voor alle soorten gebouwen (zowel nieuwbouw als bestaande bouw), zoals woningen, kantoren, scholen, winkels, hotels etcetera. Voor al die soorten gebouwen gelden verschillende eisen op het gebied van brandveiligheid.

Aanvullende eisen

De voorschriften in het Bouwbesluit gelden als minimumeis. Een bouwwerk moet altijd voldoen aan die voorschriften, maar ook verzekeraars, gemeentelijke instanties en de brandweer kunnen hierbij eisen stellen. Wij zijn bekend met deze eisen en weten uit ervaring dat deze eisen, vaak opgesteld vanaf de bouwtekening of de omgevingsvergunning, niet altijd de lading dekken (meestal wel overigens).

Adviesrapporrt

Daarom komen we graag bij u langs om de werkelijke situatie te bekijken. Aan de hand van ons bezoek krijgt u een adviesrapport waarmee u een globaal beeld krijgt van de brandveiligheid van uw gebouw(en) en het wel of niet voldoen aan de wet- en regelgeving. Ook zetten we overzichtelijk voor u op een rij welke eventuele maatregelen nodig zijn als uw gebouw(en) niet voldoen aan de brandveiligheidseisen.

Brandvertragende doorvoering kabelgoot - Brandwerend TotaalWaarom Brandwerend Totaal?
S.E.P.: Servicegericht, Eerlijk, Professioneel
Gecertificeerde producten
Totaalpakket
1 jaar garantie op doorvoeringen
Uw specialist voor bestaande bouw

Navigation

Social Media